Aanmelding voor Verwondering Peutergroep RF

Toelichting

Locatie De Verbeelding zal medio februari 2023 geopend worden. Indien u uw kind eerder wenst te laten starten, dan bent u van harte welkom op de reguliere peuterplusgroep De Verwondering op de locatie Richard Feynmanstraat 7. Voor inschrijvingen op de nieuwe locatie kunt u hier alvast een inschrijving plaatsen, met uw voorkeur voor locatie de Verbeelding. Wij zullen dit achter de schermen voor u verwerken.

Voor de peuterplusgroepen hanteren wij een minimale afname van 1 hele dag, op basis van een 51 weken pakket.

Bij toelichting kunt u wat vertellen over het karakter van uw kind en of uw kind nog speciale voedingswensen heeft.

Ouders dienen ten alle tijden zelf de inschrijving voor het onderwijs te regelen. Kinderopvang Sterrenrijk kan geen plek in het onderwijs garanderen, ongeacht of u gebruik maakt van de peuterplusgroep. Uiteraard zal het onderwijs rekening houden met de aanname van deze kinderen.

LET OP: valt de geboortedatum van uw kindje in de maand juni of juli? Houd er dan bij de aanmelding s.v.p. rekening mee dat uw kindje in het jaar dat hij/zij de leeftijd van 4 jaar bereikt pas vanaf het daaropvolgende schooljaar zal kunnen starten met school / BSO. Wij kunnen in deze gevallen de opvang door laten lopen tot de startdatum van school, maar dit dient u wél zelf vroegtijdig aan te geven en deze verlengde opvang kunnen wij alleen aanbieden indien onze planningen en bezettingen dit toelaten.

Termen: KDV (kinderdagverblijf)

 • Let op tussen kerst en oud op nieuw zijn de peuterplusgroepen gesloten (deze dagen zijn ook niet meegerekend in uw pakket).


 1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Kind

U kunt eventueel nog een kind registreren na het invoeren van deze aanmelding.

 1. Als uw huisarts niet vermeld wordt, wilt u dan de naam vermelden bovenaan bij de toelichting?

Toestemmingen

Selecteer wat van toepassing is.

Ouder/verzorger 1 (Waar de rekening naar gestuurd wordt.)

Ouder/verzorger 2

 1. Als u hier geen adres invult, wordt automatisch het adres van ouder/verzorger 1 overgenomen.

Noodpersoon

 1.  

 2.  

 3.  

   

  Ik ga akkoord met de Privacy Statement