Aanmelding voor IKC Cadans Berkel

Toelichting

Hallo ouder/verzorger,

Wat leuk dat je jouw kind gaat inschrijven bij IKC Cadans! Bij ons Integrale Kind Centrum zijn onderwijs en kinderopvang volledig geïntegreerd. In het dagprogramma van IKC Cadans wisselen inspannende en ontspannende activiteiten wisselen elkaar af en zijn gebaseerd op het bioritme.

School - BSO

• Voor alle kinderen is er op maandag, dinsdag en donderdag een dagprogramma van 8.30 tot 18.30 uur. Ophalen kan vanaf 17.00 uur. Op deze dagen zijn onderwijs, TSO en BSO volledig geïntegreerd en afwisselend, bestaande uit 5,25 uur onderwijs, 4,25 uur BSO** en 0,5 uur TSO.

• Op woensdag en vrijdag hebben we korte lesdagen tot 12.30 uur, waarna er BSO is tot 18.30 uur.

Vroege vogels kunnen aanvullend gebruik maken van de dagelijkse voorschoolse opvang (VSO**), inclusief ontbijt, van 7.30 tot 8.30 uur.

Tussen Schoolse Opvang

Bij IKC Cadans lunchen (nagenoeg) alle kinderen mee om in één dagritme te blijven. We verzorgen tussen de middag op maandag, dinsdag en donderdag een gezonde lunch. Tevens is er dagelijks fruit en groente van het seizoen. De kinderen hoeven dus geen eigen broodtrommel of tussendoortjes mee te nemen. Het prettig en goed regelen kost natuurlijk wel geld. Door goed op de kosten te letten proberen we die zo laag mogelijk te houden. Voor actuele tarieven verwijzen we naar onze website.

Je hoeft de TSO hieronder niet aan te geven.

Wil je je kind dagelijks (30 minuten) ophalen tussen de middag en zelf tussendoortjes meegeven? Dat kan. De specifieke tijd is per basisgroep of unit bepaald. Je kunt deze keuze in het toelichtingsveld aangeven.Onze keuze onderdelen

Naast ons vaste programma kun je kiezen uit een aantal keuze onderdelen die je hieronder kunt invullen. De tarieven van deze keuzeonderdelen zijn te vinden op onze website. Ga naar jouw IKC Cadans locatie, scroll naar beneden en klik op het kopje tarieven.

In de checkbox hieronder geef je aan welke dagen je de volgende onderdelen wilt:

• Voorschoolse opvang van 7:30 - 8:30 uur (VSO)

• Naschoolse opvang -> NSO op woensdag en/of vrijdag van 12:30 - 18:30 uur is optioneel.

NSO op maandag, dinsdag en donderdag svp altijd invullen. Dit is de BSO (4,25 uur per dag) van het geïntegreerde programma.

• Uitbreiding naschoolse opvang met vakantieopvang (staat in de checkbox als 'dagen incl. vakantie'). De vakantieopvang is altijd in combinatie met de NSO.

Stel dat je op de woensdag ook NSO en vakantieopvang wilt, dan klik je hier woensdag aan. Stel je wilt naast de vaste NSO ook vakantieopvang op de maandag/dinsdag en donderdag, dan klik je hier ook die dagen aan.

Mocht iets niet duidelijk zijn of heb je een vraag dan geef je dit aan in het open veld 'toelichting'. Wij nemen dan contact met je op.Invulinstructie

Velden met een * zijn verplicht. Omdat IKC Cadans ook onderwijs verzorgt gaat een aantal vragen over spreektaal, afkomst, nationaliteit en het opleidingsniveau van de ouder(s). Het veld einddatum kun je leeg laten.**De aangeboden VSO/BSO/NSO valt onder de Wet Kinderopvang en komt daarmee in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag. De actuele tarieven staan op de website.

Na het verzenden van het inschrijfformulier sturen wij een bevestiging naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail komt soms in een 'spamfolder' terecht!


  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Kind

U kunt eventueel nog een kind registreren na het invoeren van deze aanmelding.

  1. Als uw huisarts of tandarts niet vermeld wordt, wilt u dan de naam vermelden bovenaan bij de toelichting?

Toestemmingen

Selecteer wat van toepassing is.

Ouder/verzorger 1 (Waar de rekening naar gestuurd wordt.)

Ouder/verzorger 2

  1. Als u hier geen adres invult, wordt automatisch het adres van ouder/verzorger 1 overgenomen.

    Ik ga akkoord met de Privacy Statement