Aanmelding voor Kinderopvang de Kleine Kornuiten - KDV

Toelichting

Bedankt voor uw interesse in de Kleine Kornuiten. We vragen u onderstaande informatie goed door te lezen alvorens de gegevens in te vullen.

Opvang geldt voor 52 weken per jaar. Bij het aangaan van het contract bent u gegarandeerd, mits anders aangegeven voor een plekje tot de vierde verjaardag van uw kind. Doorstroom naar de BSO is niet automatisch. Aanmelden voor de BSO is mogelijk vanaf het tweede levensjaar.

Algemeen; Wij zijn gesloten op Nationale feestdagen, de dag na Hemelvaart en maximaal twee gekozen studiedagen per kalenderjaar, welke aan het begin van ieder kalenderjaar bekend wordt gemaakt. Hiervoor ontvangt u uren in het urenpotje in de ouderapp en zijn tot 3 maanden na de sluitingsdag inzetbaar.

Bij afmelding minimaal één dag voor de geplande opvangdag (00.00uur) krijgt u hiervoor uren in een “urenpotje”. Deze zijn voor het KDV tot 4 weken na de afgemelde opvangdag geldig.

Voor alle verkregen uren geldt; aanvragen kan, er is geen garantie voor inzetbaarheid. Er wordt niet financieel gecompenseerd.


  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Kind

U kunt eventueel nog een kind registreren na het invoeren van deze aanmelding.

Toestemmingen

Selecteer wat van toepassing is.

Ouder/verzorger 1 (Waar de rekening naar gestuurd wordt.)

Ouder/verzorger 2

  1. Als u hier geen adres invult, wordt automatisch het adres van ouder/verzorger 1 overgenomen.

Noodpersoon

  1.  

  2.  

  3.  

     

    Ik ga akkoord met de Privacy Statement