Aanmelding voor Babino BSO Dynamica Molenwerf

Toelichting

Hieronder vindt u het inschrijfformulier van Babino. De velden met een * zijn verplichte velden. Indien u deze velden niet invult, kunt u de inschrijving niet verzenden. De overige velden zijn optioneel. Vriendelijk willen wij u vragen het inschrijfformulier zo compleet mogelijk en naar waarheid in te vullen. Heeft u vragen over de inschrijving? Neem dan contact op met ons kantoor op telefoonnummer: 075 202 03 89.

Houdt u er rekening mee dat wij € 10,- inschrijfgeld in rekening brengen. Dit bedrag zal op de eerste factuur in rekening worden gebracht.

Bij BSO+ Dynamica vinden wij het belangrijk dat wij goede begeleiding aan uw kind kunnen bieden. Het is daarom van groot belang dat wij juiste informatie verkrijgen. Voor uw kind geplaatst wordt, plannen wij eerst een kennismakingsgesprek met u in. Zo leren wij u en uw kind beter kennen waardoor wij kunnen inschatten of de opvang op de BSO+ haalbaar is. Mocht uw kind een (meervoudige) beperking, stoornis en/of achterstand hebben, dan is het wenselijk als uw kind meekomt naar het kennismakingsgesprek.


  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Kind

U kunt eventueel nog een kind registreren na het invoeren van deze aanmelding.

  1. Als uw huisarts of tandarts niet vermeld wordt, wilt u dan de naam vermelden bovenaan bij de toelichting?

Toestemmingen

Selecteer wat van toepassing is.

Ouder/verzorger 1 (Waar de rekening naar gestuurd wordt.)

Ouder/verzorger 2

  1. Als u hier geen adres invult, wordt automatisch het adres van ouder/verzorger 1 overgenomen.

Noodpersoon

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement