Aanmelding voor KC de Speelweide BV - TSO

Toelichting

Geachte ouders/verzorgers,

D.m.v. het verzenden van deze aanmelding gaat u akkoord met onze voorwaarden hieronder beschreven en geeft u toestemming aan KC de Speelweide BV - TSO om een incasso opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens betaling van de TSO van uw kind. Tevens geeft u hierbij toestemming aan uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van KC de Speelweide BV - TSO. Het incassant ID van KC de Speelweide BV - TSO is: NL64ZZZ661124000000

Indien u uw kind wilt opgeven voor de TSO op Basisschool de Prinsenhof dan kunt u dit doen via onderstaand formulier. De TSO geldt altijd voor het gehele schooljaar voor de maandag, dinsdag en donderdag en/of vrijdag. De kosten per maand zijn €150 per 40 schoolweken. Wij zullen dit bedrag in 10 maandelijkse termijnen van €15 incasseren. (juli en aug wordt er niet geïncasseerd) Indien uw kind later instroomt in het schooljaar betaald u vanaf de eerste van de maand waarin uw kind gebruik maakt van de TSO. Nadat u uw kind heeft ingeschreven ontvangt u van ons maandelijks per email een factuur voor de betaling van de kosten voor de TSO. Deze kosten zullen wij dan automatisch van uw rekening incasseren. Indien uw kind de school verlaat tijdens het schooljaar dan geven wij geen restitutie van het reeds gefactureerde bedrag. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Mochten wij het incasso bedrag niet kunnen incasseren dan brengen wij extra aanmaning- en administratiekosten in rekening.

Indien u incidenteel TSO wilt afnemen dan kunt u dit doen door het sturen van een email naar info@kcdespeelweide.nl het tarief bedraagt dan €3,75 per kind per dag. Dit kunt u dan gepast betalen bij de leerkracht of bij TSO coördinator op school.


Wilt u als toelichting aangeven in welke groep en welke leerkracht uw kind verblijft komend schooljaar? Graag het formulier zo volledig mogelijk invullen. Indien wij dit inschrijfformulier niet volledig ingevuld ontvangen kunnen wij de aanmelding niet als definitief beschouwen.

Indien u meerdere kinderen voor de TSO wilt aanmelden dan dient u voor elk kind een apart inschrijfformulier in te vullen. Indien u uw tweede of volgend kind wilt aanmelden voor de TSO dan kunt u de velden van de BSN nummers van de ouders open laten.


  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Kind

U kunt eventueel nog een kind registreren na het invoeren van deze aanmelding.

Ouder/verzorger 1 (Waar de rekening naar gestuurd wordt.)

Ouder/verzorger 2

  1. Als u hier geen adres invult, wordt automatisch het adres van ouder/verzorger 1 overgenomen.

Noodpersoon

    Ik ga akkoord met de Privacy Statement