Aanmelding voor Peuterspeelklasjes onder Olles Huis

Toelichting

Beste ouders,

Met dit formulier kun je je kind(eren) aanmelden voor de Speelklas (peuterspeelzaal) van Olles Huis. Voor de eerste aanmelding van je kind(eren) voor KDV of BSO, gebruik je het daarvoor bestemde formulier onder de tab ‘Aanmelden’ op onze website. Wil je meerdere kinderen aanmelden, dan kun je na verzending van dit formulier in het scherm dat opkomt, op de vervolg link voor volgende kinderen klikken.

Een aantal opmerkingen vooraf:

Vul alle verplichte velden, soms kun je mogelijkheid ‘onbekend’ kiezen.

Wees zo volledig mogelijk. In verband met het uitwisselen van gegevens met de Belastingdienst voor de kinderopvangtoeslag is het van belang dat van beide ouders / verzorgers (indien van toepassing) alle gegevens worden ingevuld.

Geef aan of je je peuter inschrijft voor Hansjes Speelklas op maandag- en woensdagochtend, of voor Olles Speelklas op dinsdag- en donderdagochtend. Een combinatie van andere dagen is niet mogelijk en een bezoek aan beide klasjes tegelijk ook niet. Een plekje op de andere dagen bij het KDV kan wel. Mits deze aanmelding voor minimaal 1,5 dag is en er plek is. Je kunt dan volstaan met een mailtje aan admin@olleshuis.nl, we kopiëren dan jullie gegevens naar de administratie van Olles Huis.

Als je flexibel bent in de dagen, vermeld dat dan bij de opmerkingen.

Houd er rekening mee dat kinderen - als er per direct plek is - in principe twee weken na de aanmelding starten. Zo hebben we de tijd om kennis met elkaar te maken en een oudergesprek te plannen.

Geef aan of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Dat is van invloed op het in rekening te brengen uurtarief (bekijk onze website hierover). Is dat niet het geval, stuur dan een screenshot van de pagina met een afwijzingsmelding. Daarna kun je via admin@olleshuis.nl het formulier voor aanvraag gemeentelijke subsidie opvragen; we verzoeken je dan de screenshot van de afwijzingspagina (zie boven) mee te sturen.

Voor informatie over onze algemene voorwaarden en de tarievenregeling voor de verschillende opvangvormen, zie onze website.

Zijn er vragen? Mail ons op admin@olleshuis.nl.

We hopen jullie kind(eren) snel te ontmoeten!

Hartelijke groet van de Speelklassen van Olles Huis


  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Kind

U kunt eventueel nog een kind registreren na het invoeren van deze aanmelding.

  1. Als uw huisarts niet vermeld wordt, wilt u dan de naam vermelden bovenaan bij de toelichting?

Ouder/verzorger 1 (Waar de rekening naar gestuurd wordt.)

Ouder/verzorger 2

  1. Als u hier geen adres invult, wordt automatisch het adres van ouder/verzorger 1 overgenomen.

Noodpersoon

  1.  

  2.  

  3.  

     

    Ik ga akkoord met de Privacy Statement